Zala Predators – Győr Sharks 2 Beharangozó

április 10th, 20150 Comments »

Múlt hétvégén kezdetét vette a a 2015 évi ESA Divízió II bajnokság, most vasárnap pedig a Predators is találkozik idei első ellenfelével, a Győr Sharks második számú csapatáva, mégpedig hazai pályán!

 

zp-plakat-facebookra

A két együttes -annak ellenére, hogy mindketten lassan évtizedes múltra tekintenek vissza- még sosem találkozott egymással nagypályás körülmények közt. Még 2006-ban, a II. Hungarian Bowl keretei közt megküzdöttek volna egymással, azonban azt a mérkőzést a meccs előtti napokban lezúdult hatalmas eső következtében törölték, és nem került pótlásra.


Az ellenfél:

A győri alakulat főként fiatalokból, és kevés meccsrutinnal rendelkező játékosokból áll, akiket néhány, a HFL-ben szereplő játékos készít fel, illetve néhányan játékosként is segítik a fiatalokat. Ez lesz az első mérkőzésük, mint kettes számú csapat, ezért nem sok információval rendelkezik róluk senki sem.

 

A kilátások:
Mivel mindkét csapat első mérkőzése lesz, ezért valószínűleg kisebb-nagyobb hibák, szabálytalanságok végigkísérik a mérkőzést, ami néhány nagy és látványos játékot eredményezhet. Az esélyesebb a Predators a rutinos játékosok okán, azonban nem szabad a Sharksot fél vállról venni, hiszen az edzők szintén dörzsölt öreg rókák, akik bármikor képesek lehetnek meglepni az ellenfelet.

 

Az edzőink mondták:
Coach Steven Benefield (vezetőedző): “A Támadóknál a fő kérdés az, hogy a játékosok hogyan tudnak csapatként együttműködni, a Védőkkel kapcsolatosan kicsit több az aggodalmam, különösen a Linebacker pozíció mélysége miatt. Valószínű 4-3 védelmet kell játszanunk a szokásos védelmünk helyett, épp emiatt. De úgy érzem végig versenyképesek leszünk az idei év során.” 

Coach Nagy Zoltán (támadó koordinátor): “Nagyon bizakodó vagyok a futójátékosainkkal kapcsolatosan. Mindig is jó futóink voltak, azonban az idei évben 3 igazán jó képességű játékosunk van Hasznos Sebastián (#24), Lőke Dániel (#34) és Tatár István (#22) személyében. A csapathoz visszatérő Vati Márk (#9) személyében egy igazán tapasztalt Irányító vezeti a támadó csapatrészt. A tapasztalt Szabó Áron (#84) személyében úgy fest, megtaláltuk a kezdő Tight Endünket, azonban a másik három ezen a poszton játszó játékos is jelentős játékmennyiségre készülhet. A támadófal mélysége valószínűleg a legjobb, amivel valaha is dolgozhattunk. Elkapókkal is szép számmal rendelkezünk, azonban a többségük nem rendelkezik komolyabb meccsrutinnal. Nagyon izgatottan várom a szezont”

 

Tehát a szezon ténylegesen megkezdődött, vasárnap újra pályán a Ragadozók!

Helyszín: Zalaegerszeg, Városi Ifjúsági és Sportcentrum (Vágohíd u 16.)
Kezdőrúgás: 2015.04.12.      15:00

A mérkőzésre a Belépés Ingyenes!
További információk: LINK

« Ismét nagypályás bajnokságban a Ragadozók
Zala Predators – Győr Sharks 2 Összefoglaló »

A cikk ebben a kategóriában szerepel:

ZP Blog

A szerzőről: AbertZ

» írt 21 cikket

Edzések

Szerán 18:00-kor

Szombaton 14:00-kor

A Zala Plaza mögötti műfüves pályán

Következő mérkőzés:

2015 április 12:
vs. Győr Sharks 2

2015. április 19:
@ Szekszárd BadBones

2015. május 10:
@ Fehérvár Enthroners

2015. május 23:
vs. Dabas Sparks

2015. június 20:
vs. Fehérvár Enthroners
(Wild card)

2015. június 28:
@ Debrecen Gladiators
(Elődöntő)

ESA Divízió II.

Szponzoraink