Fehérvár Enthroners – Zala Predators Beharangozó

május 8th, 20150 Comments »

Második felébe érkezik a 2015. évi ESA Divízió II. bajnokság alapszakasza a Zala Predators számára. Az ellenfél ezúttal a Fehérvár Enthroners csapata lesz.

 

vs enthroners3foto_markus_peter

 

 

2014 őszén találkozott először a két csapat, ahol is a Koronázók 20-0 arányban múlták felül a Ragadozókat, azonban ebből a meccsből nem szabad messzemenő következtetéseket levonni, hiszen mindkét gárda kerete elég sok változáson ment keresztül azóta.

 

Az Ellenfél:
Az Enthroners régi alakulatnak mondható, 2009 óta szerepelnek MAFSZ által szervezett, mind felnőtt, mind Junior bajnokságokban. A Veszprém Wildfires játékosaival kiegészülve vágtak neki az idei évnek. Jelenleg 1 győzelem és 1 vereség áll a nevük mellett, mindkét mérkőzésük elég szoros eredményt hozott. A Szekszárd Bad Bones ellen 21-28 arányban maradtak alul, míg az Újpest Bulldogs második csapata felett 8-6-os arányú győzelmet arattak.

 

A kilátások:
Rutinból nincs hiány egyik oldalon sem. Mindkét csapat 1-1 mérleggel áll, így igazi rangadóra van kilátás, a győztes helye biztosnak tűnik a rájátszásban. A két csapat eltérő stílusú támadójátékot képvisel, így érdekes összecsapás várható.

 

Az Edzőink mondták:
Coach Nagy Zoltán (támadó koordinátor): “A Bad Bones elleni vereség kicsit váratlanul ért minket, volt viszont három hetünk felkészülni a következő mérkőzésre. Sajnos van pár játékosunk, akik sérülés, vagy egyéb elfoglaltságok miatt nem tudnak pályára lépni, azonban örülök, hogy sikerült 2 új, idén hozzánk csatlakozott játékost (Tóth Olvér és Rozs József) is felkészítenünk a mérkőzésre. Valamint egy régi, nagy rutinnal rendelkező DB, Erki-Kiss Péter orvosi alkalmasságija is rendeződött, így általa a védelmünk erősödni tudott, ami komoly fegyvertény lehet a passzokkal gyakran operáló Enthroners ellen.” 

Coach Járfás Norbert (irányítók és elkapók edzője): “Egy nagyon fizikális, komoly technikai színvonalú mérkőzésre számítok, szoros eredménnyel, mivel véleményem szerint mindkét csapat eléggé hasonló játékerőt képvisel. Az elkapóimtól azt várom, hogy a Bad Bones elleni meccsnél fegyelmezettebben futják az útvonalaikat, és nem hagyják, hogy ismét egysíkú legyen a támadójátékunk.”

 

 

Helyszín: 8043 Iszkaszentgyörgy Móricz Zsigmond utcai sportpálya
Kezdőrúgás: 2015.05.10       15:00
További Információk: LINK

 

« Szekszárd Bad Bones – Zala Predators Összefoglaló
Fehérvár Enthroners – Zala Predators összefoglaló »

A cikk ebben a kategóriában szerepel:

ZP Blog

A szerzőről: AbertZ

» írt 21 cikket

Edzések

Szerán 18:00-kor

Szombaton 14:00-kor

A Zala Plaza mögötti műfüves pályán

Következő mérkőzés:

2015 április 12:
vs. Győr Sharks 2

2015. április 19:
@ Szekszárd BadBones

2015. május 10:
@ Fehérvár Enthroners

2015. május 23:
vs. Dabas Sparks

2015. június 20:
vs. Fehérvár Enthroners
(Wild card)

2015. június 28:
@ Debrecen Gladiators
(Elődöntő)

ESA Divízió II.

Szponzoraink